Ramona van den Hoed

ramona.vandenhoed@jeugdwerk.info

06-55233662

Kort profiel

Sinds 2000 ben ik op verschillende vlakken betrokken bij en voor jongeren binnen en buiten de kerk.

Mijn droom is dat iedere jongere een kans krijgt om God te leren kennen en leren hoe hier vorm aan te geven in zijn eigen leven.

Wat betekent het om christen te zijn in de maatschappij van vandaag de dag en hoe kunnen we ons christelijk jeugdwerk zo inrichten dat we investeren in de volgende generatie en Gods koninkrijk zichtbaar maken in onze wereld?

Naast dat jongeren bij ons thuis altijd welkom zijn ondersteun ik gemeenten in het jeugdwerk. Trainen, begeleiden en adviseren van het bestaande jeugdwerk (-team) binnen de kerk. Daarnaast ben ik beschikbaar als spreker voor diensten, vieringen, inspiratieavonden en jeugdavonden.

Mijn uitgangspunten zijn helpen bouwen, in beweging zetten en persoonlijk advies op maat.