Janny
Lijzenga

janny.lijzenga@jeugdwerk.info

06-22498250

Kort profiel

Hoe blijf je samen een aanstekelijk gemeente voor jongeren, jongvolwassenen en ouders en zelf geïnspireerd aan het werk in de kerk? Herken je die vraag en wil je hierop investeren?

Sinds 2013 ben ik professioneel aan het werk in de kerk voor jongeren, vrijwilligers en beleidsmakers. Gemeente-zijn met plezier is mijn droom en passie. Ik geloof dat het voor God niet uitmaakt hoe groot of klein die groep is.

Mijn werkzaamheden zijn gericht op coaching en werkbegeleiding van jeugdwerkers, kerkelijk werkers en vrijwilligers. Verder ondersteun ik beleidsmakers bij het ontwikkelen en implementeren van visie met meer aandacht voor jonge generaties.

God heeft elk mens uniek gemaakt. Iedereen is waardevol. Daarom neem ik dat graag als uitgangspunt. Waarderend werken betekent dat je start bij wat er wél is. Om vervolgens op zoek te gaan naar nieuwe talenten, zodat jongeren en jonge gezinnen zich gezien voelen en van betekenis kunnen zijn voor zichzelf en anderen.

Ik ben HBO-theoloog en geregistreerd Kerkelijk Werker. Naast mijn werk voor Jeugdwerk.info heb ik een christelijke coachpraktijk. Ik werk vooral in de noordelijke provincies.